Οι Rammstein διαψεύδουν τις ημερομηνίες της περιοδείας για το 2023

Σχετική ανακοίνωση δεν επιβεβαιώνει την είδηση για σειρά εμφανίσεων σε στάδια που θα περιελάμβανε και την Ελλάδα

05/05/2022 @ 12:43

Όπως όλα δείχνουν, η είδηση σχετικά με περιοδεία των Rammstein σε ευρωπαϊκά στάδια το καλοκαίρι του 2023, που θεωρητικά θα περιελάμβανε και την Ελλάδα, δεν είναι αληθής.

Το αρχικό δημοσίευμα, το οποίο διαψεύδεται, επίσημα όπως αναγράφεται, από ανακοίνωση του RammsteinWorld.com, προέρχεται, όπως αναφέραμε και στο σχετικό μας νέο, από ανάρτηση του βρετανικού Metal Hammer, που επεσήμανε πως ο ιστότοπος και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος θα επιβεβαίωναν τις εν λόγω συναυλίες την Τετάρτη, κάτι που τελικά δεν συνέβη ποτέ.

Όπως επισημαίνει και το ενημερωμένο για σχετικά ζητήματα Rammstein World, οι επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με περιοδείες και προπωλήσεις εισιτηρίων για το 2023 θα πραγματοποιηθούν απευθείας από την μπάντα.

Συνεπώς, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, η συναυλιακή επιστροφή του κορυφαίου συγκροτήματος στη χώρα μαςδεν θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του επόμενου έτους.

Συντονιστείτε στο Rocking για κάθε νεότερη εξέλιξη είδηση αναφορικά με τους Rammstein, οι οποίοι πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο "Zeit". 

  • SHARE
  • TWEET