Ο Wino επιστρέφει στην Αθήνα για ένα ακουστικό show τον Οκτώβριο - Κερδίστε προσκλήσεις!

28/09/2010 @ 13:12
Spit Like A Man Promotions proudly presents:

Wino
+ special guest Darsombra
Τρίτη 12 Οκτωβρίου
AN Club


Το Rocking.gr, σε συνεργασία με τη Spit Like A Man Promotions, διαθέτει για τους αναγνώστες του δύο μονές προσκλήσεις για το μοναδικό αυτό ακουστικό live. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Wino" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Οι συμμετοχές σας θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου στις 21:00, ενώ οι τυχεροί, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν προσωπικά (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail) μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου.

Wino
Για το μύθο που ακούει στο όνομα Robert Scott Weinrich ή απλά Wino δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν τα ονόματα Saint Vitus, The Obsessed, Spirit Caravan, The Hidden Hand ή Shrinebuilder σας θυμίζουν κάτι, τότε γνωρίζετε ήδη περί τίνος πρόκειται. Ο άνθρωπος που δημιούργησε, εδραίωσε και εξέλιξε το doom / stoner rock ήχο θα εμφανιστεί στη χώρα μας για μια και μοναδική εμφάνιση, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στο AN Club.

Μετά την επιβλητική του εμφάνιση με τους θεούς Saint Vitus, ο Wino επιστρέφει στη χώρα μας, μόνο που αυτή τη φορά μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Το show θα είναι ακουστικό και θα βασίζεται στο τελευταίο δημιούργημα του, που ονομάζεται "Adrift" και κυκλοφορεί στα τέλη Σεπτέμβρη.

Ο Wino, έχοντας αποδείξει πως δε φοβάται να πάει τη μουσική του ένα βήμα παραπάνω, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα αυτό που πολλοί οπαδοί του ζητούσαν και να ηχογραφήσει έναν ακουστικό δίσκο! Ο Wino δοκιμάζει κάτι που δεν έχει ξανακάνει στην καριέρα του και το αποτέλεσμα είναι για άλλη μια φορά εκθαμβωτικό. Με μόνο του σύμμαχο την κιθάρα του και τη χαρακτηριστική του χροιά, αποφασίζει να μας οδηγήσει σε ένα εντελώς καινούργιο μονοπάτι.

Αυτή τη φορά ο Wino ακολούθησε το δρόμο που πρώτοι χάραξαν οι Johny Cash, Bob Dylan, John Guthrie και άλλοι τεράστιοι καλλιτέχνες της αμερικάνικης μουσικής. Το "Adrift" είναι με διαφορά το πιο προσωπικό του album αλλά και το πιο διαφορετικό που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην τεράστια καριέρα του. Η κιθαριστική του ικανότητα και η μοναδική του φωνή  του δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσει συναισθήματα όπως μόνο ο Wino μπορεί να κάνει και για αυτό είναι ο νονός της όλης σκηνής.

Όσοι έχετε λατρέψει τα riffs των Saint Vitus, τη μοναδικότητα των the Obsessed, την πνευματικότητα των Spirit Caravan, ξέρετε τι ακριβώς πρεσβεύει η προσωπικότητα του Wino και γνωρίζετε πως κάθε του νέα δημιουργία είναι και μια νέα αποκάλυψη. Όσοι τον γνωρίσατε μέσω του super group Shrinebuilder, ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Έχοντας στις αποσκευές του μια κυκλοφορία που κινείται στα γνωστά του υψηλά επίπεδα, ο Wino θα μας προσφέρει ένα αξέχαστο show και θα μας ταξιδέψει στον δικό του μοναδικό και μαγευτικό κόσμο.

http://www.myspace.com/winoschopper

Darsombra
Τη συναυλία θα ανοίξει ο Brian Daniloski με το προσωπικό του σχήμα, τους Darsombra. Κινούμενος στο χώρο της experimental μουσικής σκηνής, με επιρροές από το doom rock, την ψυχεδέλεια , το ambient και τη noise, η μουσική του είναι μια συνεχής αντίθεση μεταξύ του σκοτεινού και του φωτός.



Ακροβατώντας ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά μουσικά ιδιώματα, ο Darsombra δε μπορεί να οριοθετηθεί και η μουσική του είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από κοντά αυτό τον ιδιόμορφο καλλιτέχνη, για πρώτη φορά στην χώρα μας.

http://www.myspace.com/darsombra

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά μια από τις πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές συναυλίες της χρονιάς, καθώς δε μας δίνεται πολύ συχνά η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε καλλιτέχνες αυτού του επιπέδου σε συναυλίες με τόσο προσωπικό χαρακτήρα.

Doors open 21:00
Show Starts 21:30
Ticket price 15 Euro

Mετά τη συναυλία ακολουθεί after party στο Roi Mat rock club.

Περισσότερα στο www.slam.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET