Οι Puta Volcano πραγματοποιούν live stream συναυλία

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 9 από το Temple Athens

13/10/2020 @ 11:49

Οι Puta Volcano, όπως και οι περισσότεροι μουσικοί σε ολόκληρο τον κόσμο, ανήκουν στους βαρύτερα πληγέντες από τα μέτρα κατά της πανδημίας. Στα πλαίσια της προσπάθειας των συγκροτημάτων να επιβιώσουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, αρκετά κατέφυγαν στην λύση της live stream συναυλίας.

Μετά την κυκλοφορία του "Amma", λίγο πριν από το lockdown, οι Puta Volcano αναγκάστηκαν να ακυρώσουν πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου θα προωθούσαν την νέα τους δουλειά. Έτσι, έπειτα από αρκετές αναβολές της ζωντανής παρουσίασης του "Amma", η αθηναϊκή μπάντα θα πραγματοποίησει ένα δωρεάν live stream από το Temple Athens.

Με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι των Puta Volcano σε όλο τον κόσμο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 9 ώρα Ελλάδας την αγαπημένη τους μπάντα ζωντανά από τον παρακάτω σύνδεσμο. Αν και δεν θα υπάρχει αντίτιμο, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να κάνει δωρεά μέσω PayPal στον ακόλουθο σύνδεσμο

Διαβάστε εδώ την κριτική του Rocking για το "Amma", ενώ εδώ μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνισή τους στο Release του 2019 μαζί με τους Alice In Chains, τους 1000mods, τους Fu Manchu και τους Monovine.

  • SHARE
  • TWEET