Και δεύτερο έμφραγμα ο ντράμερ των Primus, δύο χρόνια μετά το bypass

Tim 'Herb' Alexander: «Θέλω να πουν όλοι στους φίλους και τις οικογένειές τους ότι τους αγαπούν»

04/07/2016 @ 11:12

Ο ντράμερ των Primus και Puscifer (side project του frontman των Tool), Tim 'Herb' Alexander ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπέστη και δεύτερο καρδιακό επεισόδιο, δύο χρόνια μετά την επέμβαση bypass στην οποία υπεβλήθει.

Στην ίδια ανάρτηση λέει ότι η πρόσφατη εμπειρία του τον έθλιψε βαθύτατα και πως «θέλει όλοι να πουν στους φίλους και τις οικογένειές τους ότι τους αγαπούν».

«Είχα και δεύτερη καρδιακή προσβολή τις προάλλες. Δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μετά από ένα τριπλό bypass. Με κατέκλυσε η θλίψη, όχι γιατί θα μπορούσα να είμαι νεκρός, αλλά γιατί θα έπρεπε να πω αντίο στην οικογένειά μου. Μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή και θα συμβεί κάποια μέρα».

Η καρδιά του Alexander σταμάτησε για λίγο τον Ιούλιο του 2014, αλλά ο ντράμερ επέστρεψε στην ενεργό δράση τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Τώρα, μετά από ένα δεύτερο έμφραγμα, μας παρακινεί: «Πείτε στους ανθρώπους της ζωής σας ότι τους αγαπάτε. Απολαύστε τις μέρες που έχετε μαζί τους. Είναι περιορισμένες. Όλοι είμαστε εδώ για λίγο».

 

 

Thank you all for the love. I am home and doing well. Just taking it easy.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tim Alexander (@timalexander65) στις

  • SHARE
  • TWEET