Παρελθόν από τους Megadeth ο Chris Adler

Παρά τις πρόσφατες ανακοινώσεις, ο Mustaine είπε πως ο Adler «δεν έχει πια καμία σχέση με το συγκρότημα»

03/07/2016 @ 19:26

Ο Dave Mustaine δήλωσε σε μια συνέντευξη τύπου στο Ισραήλ (μέσω του Machine Music) ότι ο Chris Adler δεν έχει πια καμία σχέση με τους Megadeth και, όπως φαίνεται, δεν θα περιοδεύσει πάλι με την μπάντα, παρά την πρόσφατη ανακοίνωση που υποστήριζε το αντίθετο.

Ο Adler έπαιζε ντραμς στον τελευταίο δίσκο των Megadeth, "Dystopia", και περιόδευσε με την μπάντα στις περισσότερες συναυλίες προώθησης του CD που έλαβαν χώρα μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου. Στα τέλη του '15 και τις αρχές της φετινής χρονιάς, όταν ο Adler δεν μπορούσε να παίξει με τους Megadeth, τον αντικατέστησε προσωρινά ο Tony Laureano (πρώην Dimmu Borgir, Nile, Angelcorpse), ο οποίος ήταν τεχνικός στους Megadeth από το 2011.

Από τις 20 Μαΐου μέχρι σήμερα, τα ντραμς των Megadeth έχει αναλάβει ο Dirk Verbeuren, μέλος των Soilwork για πάνω από μία δεκαετία.

Όταν ο Mustaine ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου στο Ισραήλ τι λαμβάνει υπόψιν όταν καλωσορίζει νέα μέλη όπως τον Kiko Loureiro και τον Chris Adler, απάντησε: «Νομίζω ότι όταν έχεις μπροστά σου μεγαλείο, το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσεις αυτό το άτομο να είναι μεγαλειώδες. Αλλά, να ξεκαθαρίσω πως ο Chris Adler δεν είναι στους Megadeth. Είναι στους Lamb Of God. Ήταν session μουσικός μας. Ήταν αυτό που λέμε "work for hire". Δεν έχει πια καμία σχέση μαζί μας, είναι με την μπάντα του. Τον ευχαριστώ για τις συνεισφορές του και που μας σύστησε τον Dirk. Δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη ποιός θα είναι ο νέος μας ντράμερ, αλλά δεν θα είναι ο Chris Adler επειδή είναι μέλος των Lamb Of God.»

Οι Megadeth με τον Dirk Verbeuren στο drum kit πρόκειται να εμφανιστούν στην Αθήνα την Τρίτη 5 Ιουλίου.

  • SHARE
  • TWEET