Οι Paramore επανέφεραν το "Misery Business" στις συναυλίες τους

Η Hayley Williams είχε αποσύρει το διάσημο single εξαιτίας των αμφιλεγόμενων στίχων του

04/10/2022 @ 14:47

Λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη δισκογραφική τους επιστροφή, οι Paramore επανήλθαν και στις συναυλίες.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα εμφανίστηκε στις 2 Οκτωβρίου εμφανίστηκε στην Καλιφόρνια, και πέραν της συναυλιακής πρεμιέρας του ολοκαίνουριου single τους, "This Is Why", το σχήμα επανέφερε ζωντανά το περιβόητο "Misery Business".

Το διάσημο hit της μπάντας, είχε αποσυρθεί από τις ζωντανές της εμφανίσεις το 2018, όταν στο τέλος της τότε περιοδείας των Paramore, η frontwoman Hayley Williams ανακοίνωσε δημόσια πως το συγκρότημα δεν σκοπεύει να το ξαναπαίξει ζωντανά.

Αφορμή για την απόφαση αυτή, ήταν οι αμφιλεγόμενοι στίχοι του τραγουδιού, στους οποίους είχε ασκηθεί έντονη κριτική πως διακατέχονται από ένα αντι-φεμινιστικό μήνυμα.

Το 2020, με νεότερες δηλώσεις της, η Williams είχε επαναδιατυπώσει αυτή τη θέση της, αν και φέτος το καλοκαίρι στο Coachella διασκεύασε μαζί με τη Billie Eilish το κομμάτι, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στη νεαρή μουσικό.

Πλέον, στην τρέχουσα περιοδεία τους, οι Paramore έχουν επαναφέρει τη σύνθεση στο τέλος του κυρίως σετ τους, προσκαλώντας οπαδούς τους στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί τη γέφυρα του κομματιού.

Δείτε επίσης:

H Olivia Rodrigo προσθέτει τους Paramore στα credits του μεγάλου της hit

  • SHARE
  • TWEET