Με μεγαλύτερη έμφαση στην κιθάρα ο νέος δίσκος των Paramore

Το κορυφαίο alt rock σχήμα προετοιμάζει τον διάδοχο του "After Laughter"

12/01/2022 @ 14:46

Έπειτα από υπόνοιες για το επόμενο δισκογραφικό βήμα των Paramore, η Hayley Williams επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της στο Rolling Stone, πως το συγκρότημα προετοιμάζει το επόμενο άλμπουμ του.

Οι Williams, Taylor York και Zac Farro βρίσκονται σε στούντιο στην Καλιφόρνια όπου ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του έκτου τους δίσκου, και πρώτου έπειτα από το σπουδαίο "After Laughter" του 2017.

Όσον αφορά την ηχητική κατεύθυνση του πολυαναμενόμενου άλμπουμ, η Williams εξήγησε πως οι Paramore σκοπεύουν να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην κιθάρα:

«Επισκεπτόμαστε μερικές από τις παλαιότερες επιρροές μας, αλλά δεν σκοπεύουμε να γράψουμε έναν επιστροφή-στο-emo δίσκο. Η μουσική που μας είχε ενθουσιάσει στο ξεκίνημά μας, δεν είναι η μουσική που θέλουμε να ηχογραφήσουμε πλέον. Μερικά πράγματα όμως νομίζω πως θα μείνουν σταθερά. Πρώτον, μεγαλύτερη έμφαση στην κιθάρα, και δεύτερον ο Zac να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στα τύμπανα, όπως επιθυμεί και ο ίδιος».

Υπενθυμίζεται πως στο μεσοδιάστημα η Hayley Williams κυκλοφόρησε δύο εξαιρετικούς προσωπικούς δίσκους, τα "Petals For Armor" (2020) και "Flowers For Vases / Descansos" (2021).

Δείτε επίσης:

H Olivia Rodrigo προσθέτει τους Paramore στα credits του μεγάλου της hit

  • SHARE
  • TWEET