Το πρώτο single των Paradise Lost από το "Obsidian"

Δείτε το video clip του "Fall From Grace"

20/03/2020 @ 12:11

Το πρώτο δείγμα από το νέο δίσκο των Paradise Lost είναι πλέον διαθέσιμο.

Ο 16ος δίσκος των Βρετανών θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου από τη Nuclear Blast και θα λέγεται "Obsidian". Στις 17 Σεπτεμβρίου οι Paradise Lost θα παίξουν - για μια και μόνο φορά - ολόκληρο το "Obsidian" στο Leeds.

O Nick Holmes, frontman της μπάντας, σχολίασε πως το "Fall From Grace" «είναι ένα τραγούδι για τον αγώνα σε δύσκολες στιγμές, και την ξεκάθαρη άρνηση να αποδεχτείς ότι το τέλος πλησιάζει».

«Είναι το πρώτο κομμάτι που γράψαμε για το "Obsidian" οπότε πιθανότατα είναι πιο κοντά στο στυλ του "Medusa". Έχει αρκετά διαφορετικά στοιχεία αλλά είναι ουσιαστικά ένα κλασικό κομμάτι Paradise Lost. Μίζερο, αλλά ειλικρινές και εύστοχο σε σημεία» είπε για αυτό ο Greg Mackintosh, κιθαρίστας των Paradise Lost.

Σχετικά με την παρούσα κατάσταση με τον κορωνοϊό και το πως επηρεάζει την μουσική βιομηχανία, ο Holmes δήλωσε: «Ως μια παγκόσμια κρίση, δεν χρειάζεται να πω ότι ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει όλους και τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και κάθε πτυχή της μουσικής βιομηχανίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η δισκογραφική μας, Nuclear Blast, να μας δώσει την ευκαιρία να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του νέου μας δίσκου, 'Obsidian', σε μια λιγότερο ρευστή στιγμή αργότερα μέσα στο χρόνο. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, και το γεγονός ότι οι ζωντανές εμφανίσεις είναι σε καραντίνα, θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να καθυστερησουμε την κυκλοφορία, καθώς πιστεύουμε ότι οι οπαδοί μας δεν θα ήθελα να περιμένουν. Ο καθένας μπορεί να ευχαριστηθεί τη μουσική σχεδόν οπουδήποτε, οπότε προχωράμε με την ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 15.5.20, και ειλικρινά ευχόμαστε ο νέος μας δίσκος να σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα, και να είναι μια αχτίδα φωτός στο σκοτάδι αυτών των αβέβαιων στιγμών! Ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη και θα τα πούμε στο δρόμο».

Δείτε το video clip του "Fall From Grace" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET