Paradise Lost, Atrocity, Leaves' Eyes - Δελτίο Τύπου

14/10/2004 @ 04:30
Αν και δεν είναι λίγες οι φορές που γκρινιάζουμε για το πόσο "φτωχοί" είμαστε συναυλιακά σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, να που έχουμε την τιμή ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα του metal, οι Paradise Lost, να μας παρουσιάσει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα live το νέο του album, πριν καν ακόμα αυτό κυκλοφορήσει. Το album ονομάζεται "Paradise Lost" και ουσιαστικά κλείνει μια περίοδο 10 χρόνων από την πρώτη studio κυκλοφορία του γκρουπ, που είχε κυκλοφορήσει με τον ίδιο επίσης ομώνυμο τίτλο (σημ.: είστε σίγουροι;).


Τη γιορταστική ατμόσφαιρα έρχονται να συμπληρώσουν άλλα δύο ονόματα από το χώρο του ατμοσφαιρικού metal: οι Atrocity και οι Leaves' Eyes. Η αρχικά προγραμματισμένη για το Αν club εμφάνιση των δύο αυτών σχημάτων, έτυχε να συμπέσει χρονικά με την παγκόσμια πρεμιέρα των Paradise Lost.

H ιδέα της σύμπραξης των live επί σκηνής του Ρόδον, προς όφελος των fans, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από τους Paradise Lost όσο και από τους Atrocity και τους Leaves' Eyes! Τρια σε ένα! Και να καίει!

Πιστεύετε αληθινά πώς θα χάσει κανείς αυτή την βραδιά; Tην προηγούμενη μέρα, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου τα τρία σχήματα θα εμφανισθούν στην Θεσσαλονίκη, στην Υδρόγειο.

Προπώληση: 33 euro, Ταμείο: 35 euro
Eναρξη: 19.30

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET