Οριστική ακύρωση για την ευρωπαϊκή και βρετανική περιοδεία του Ozzy Osbourne

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

01/02/2023 @ 14:24

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η οποία ακολουθεί αυτούσια, ο Ozzy Osbourne γνωστοποιεί ότι ακυρώνεται τελικά η προγραμματισμένη περιοδεία του σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να μοιραστώ ποτέ με τους πιστούς θαυμαστές μου. Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτόν τον μήνα πριν από τέσσερα χρόνια, είχα ένα σοβαρό ατύχημα, καθώς κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη.

Ο ένας και μοναδικός σκοπός μου όλο αυτό το διάστημα ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου από ερμηνευτικής άποψης είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και πιο πρόσφατα την πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα σωματικά αδύναμο.

Είμαι ειλικρινά 'σκλαβωμένος' από τον τρόπο που όλοι εσείς κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά με όλη μου τη συνείδηση, τώρα καταλαβαίνω ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να πραγματοποιήσω τις επερχόμενες συναυλίες την ευρωπαϊκής και βρετανικής περιοδείας μου, καθώς γνωρίζω ότι δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στα ταξίδια που χρειάζονται. Πιστέψτε με όταν λέω πως η σκέψη ότι απογοητεύω τους θαυμαστές μου πραγματικά με ξενερώνει (FUCKS ME UP), περισσότερο από όσο θα μάθετε ποτέ.

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι οι περιοδείες μου θα τελείωναν έτσι. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή σκέφτεται τρόπους για το πού θα μπορώ να παίξω χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου… το συγκρότημά μου... τους τεχνικούς μου... τους εδώ και πολλά χρόνια φίλους μου, τους Judas Priest, και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωσή τους, την πίστη και την υποστήριξή τους, και επειδή μου έδωσαν μια ζωή που δεν είχα ποτέ ονειρευτεί ότι θα είχα.

Σας αγαπώ όλους…

Επιστροφές χρημάτων για τα εισιτήρια είναι διαθέσιμες στα σημεία αγοράς.

  • SHARE
  • TWEET