Οι Opeth γιορτάζουν την επέτειo του "Blackwater Park"

Οι Σουηδοί κυκλοφορούν ειδική έκδοση του δίσκου που κλείνει δύο δεκαετίες

19/04/2021 @ 09:38

Το progressive rock σχήμα, Opeth, ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του ορόσημου δίσκου τους "Blackwater Park", ενός εκ των κορυφαίων metal άλμπουμ των '00s για το Rocking.

Με αφορμή την συμπλήρωση είκοσι ετών από την κυκλοφορία του, η Music For Nations θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση σε βινύλιο και CD με 24-σέλιδο booklet και ανανεωμένες ένθετες σημειώσεις, αναμνήσεις από την μπάντα και σπάνιες φωτογραφίες από την εποχή εκείνη.

«Γνωρίζω ότι το "Blackwater Park" ήταν το σκαλοπάτι στον επαγγελματισμό για εμάς. Από τότε, η μπάντα μας παίρνει όλο τον χρόνο, και δεν έχουμε κοιτάξει ποτέ πίσω. Πάντα μπροστά» δήλωσε ο Mikael Akerfeldt, εγκέφαλος του σουηδικού συγκροτήματος.

Ενώ προσέθεσε: «Είναι γνωστό πως ο Steven Wilson ήρθε να κάνει παραγωγή στον δίσκο, και αυτό οδήγησε σε μια φιλίας ζωής. Θέλω να πιστεύω πως τα κομμάτια ήταν διαφορετικά από ό,τι έκαναν οι περισσότερες άλλες μπάντες εκείνη την περίοδο, αλλά η παραγωγή μας ξεχώριζει αναμφισβήτητα από τους υπόλοιπους. Ο Steven βοήθησε με το να τονίσει την πραγματική δύναμη της μπάντας, η οποία ήταν, και είναι ακόμα, η διαφορετικότητα».

Η νέα έκδοση του "Blackwater Park" θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου και μπορείτε να την προπαραγγείλετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET