«Οι Ghost δεν ήταν ποτέ αληθινή μπάντα»

Ο Τobias Forge (Papa Emeritus) αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες

24/04/2017 @ 11:39

Ο frontman και ο άνθρωπος που κάνει τα πάντα στους Ghost -σύμφωνα με τον ίδιο- Τobias Forge, σε νέα του συνέντευξη υποστήριξε πως η μπάντα ήταν πάντα project ενός ανθρώπου και οι υπόλοιποι έρχονταν και έφευγαν συνεχώς...

Πριν λίγες εβδομάδες, τέσσερα πρώην μέλη των Ghost μήνυσαν τον Tobias Forge, τον μουσικό που ίδρυσε τη μπάντα και συστήνεται ως Papa Emeritus. Η κατηγορία αφορά διαφύγοντα κέρδη, καθώς τα πρώην μέλη θεωρούν πως ο Forge τους εξαπάτησε στο συνολικό ποσό που έπρεπε να εισπράξουν από πωλήσεις δίσκων και περιοδείες.

Ο Τobias Forge, ή αλλιώς Papa Emeritus, είπε μεταξύ άλλων στο γαλλικό Radio Metal, λίγες μέρες πριν μαθευτεί το νέο και αφού ο κιθαρίστας Persner είχε αποκαλύψει την ταυτότητά του:

«Δεν ήταν σοκ, το περίμενα. Δεν είχαμε μιλήσει αλλά δεν έχω να πω κάτι άλλο».
«Ναι, στο τέλος του 2016 αντικατέστησα όλη τη μπάντα αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι πως μετά τον 1ο δίσκο, το lineup, άλλαξε πολλές φορές τα 6, 7 αυτά χρόνια».
«Ποτέ δεν μαζευτήκαμε μερικοί άνθρωποι και είπαμε, ας φτιάξουμε μια μπάντα. Είμαστε μάλλον σαν τους Bathory. Υπάρχουν αυτοί που παίζουν στις συναυλίες και δεν ήταν υποχρεωτικό να είναι και στους δίσκους. Στο "Opus" και το "Meliora", ο ντράμερ δεν έχει παίξει ποτέ μαζί μας στη σκηνή».

  • SHARE
  • TWEET