Nicko McBrain: «Κοίτα που βρίσκομαι σήμερα. Aντε και γ...σου» (video)

Ο ντράμερ των Iron Maiden στέλνει μήνυμα σε παλιό του συμμαθητή

20/05/2016 @ 10:59

Ο ντράμερ των Iron Maiden, Nicko McBrain σε πρόσφατη συνέντευξή του στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα σε ένα παλιό σχολικό του φίλο: «Κοίτα και που βρίσκομαι σήμερα. Aντε και γ...σου»

Το σχόλιο έγινε ενώ ο McBrain αναπολούσε έναν σχολικό καυγά που του «κόστισε» μια σπασμένη μύτη που από τότε χαρακτήρισε την εμφάνιση του προσώπου του.

«Είχα ένα καυγά στο σχολείο με έναν από τους καλύτερούς μου φίλους, τον Peter Beecham. “Μου έδωσε ένα καλό χέρι ξύλο” και μου έσπασε τη μύτη», αναφέρει ο ντράμερ των Iron Maiden.

«Ξεκινήσαμε να χτυπάμε ο ένας τον άλλον με τις τσάντες μας. Μετά αρχίσαμε τις σφαλιάρες και δεν αργήσαμε να το γυρίσουμε στις μπουνιές. Ένας κλασικός καυγάς, με τους συμμαθητές μας να έχουν κάνει κύκλο και να παρακολουθούν»

Ο McBrain, όπως είναι ευνόητο, έχει να συναντήσει τον παλιό συμμαθητή του πολλά χρόνια. «Αναρωτιέμαι που να βρίσκεται και αν είναι ακόμα “μαζί” μας. Ποτέ δεν ξέρεις».

Και καταλήγει για το περιστατικό δείχνοντας στην κάμερα τη μύτη του αστειευόμενος: «Παλιομαλ… κοίτα τι έκανες. Αλλά κοίτα και που βρίσκομαι σήμερα. Aντε και γ...σου»

Δείτε εδώ τον Nicko McBrain να εξιστορεί το περιστατικό.

Να υπενθυμίσουμε πως οι Iron Maiden βρίσκονται σε περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου τους άλμπουμ "The Book Of Souls".

  • SHARE
  • TWEET