Οι New Order επιστρέφουν με νέο τραγούδι

Επανέρχεται επίσης στις streaming πλατφόρμες και η ιστορική συλλογή "Substance" της μπάντας

08/09/2020 @ 12:58

Οι ιστορικοί New Order επιστρέφουν με νέο single έπειτα από δισκογραφική απουσία πέντε ετών.

Το "Be A Rebel", όπως ονομάζεται το νέο κομμάτι της μπάντας, είναι η πρώτη τους νέα μουσική σύνθεση έπειτα από το άλμπουμ του 2015 "Music Complete".

Οι New Order, χτες έδωσαν ένα μικρό δείγμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το κομμάτι, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα για πρώτη φορά στο "BBC Radio 2’s Zoe Ball Breakfast Show".

Μαζί με το νέο single, η μπάντα ανακοίνωσε πως η συλλογή "Substance" από το 1987 επιστρέφει στις streaming πλατφόρμες. Η συλλογή, που θα παρέχεται μαζί με το συνοδευτικό CD, αποτελείται από singles και κομμάτια που έως τότε είχαν εμφανιστεί μόνο σε επτάιντσες ή δωδεκάιντσες κυκλοφορίες.

Επιπρόσθετα, στις 2 Οκτωβρίου κυκλοφορεί η συλλεκτική επανέκδοση του κλασικού "Power, Corruption & Lies" που θα περιλαμβάνει μαζί με νέο ακυκλοφόρητο υλικό και μια σειρά μίνι ντοκιμαντέρ σχετικά με τη δημουργία του δίσκου.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να ανατρέξετε εδώ σε ένα πλήρη οδηγό δισκογραφίας της σπουδαίας μπάντας, καθώς και στην ανταπόκριση της συντακτικής ομάδας από την περσινή, επικεφαλής εμφάνιση των New Order στο Release Athens Festival.

  • SHARE
  • TWEET