Οι νέες κυκλοφορίες της 27ης Μαΐου 2022

Ονόματα με βαριά ιστορία κυριαρχούν στην τελευταία στροφή προ του θέρους

28/05/2022 @ 10:45

Def Leppard - "Diamond Star Halos"
Μεγάλη επιστροφή σχεδόν επτά χρόνια μετά το "Def Leppard", με συμμετοχές των Alison Krauss και Mike Garson, και επιρροές από καλλιτέχνες όπως ο David Bowie, οι T. Rex και οι Mott The Hoople.

Liam Gallagher - "C'mon You Know"
Ο μικρότερος αδελφός των Oasis κυκλοφορεί τον διάδοχο του προ διετίας "Why Me? Why Not." με την συμμετοχή του Dave Grohl στο "Everything’s Electric", ενώ αναμένεται στο Release Athens, την ίδια ημέρα με τον Iggy Pop.

Mark Tremonti - "Sings Frank Sinatra"
O κιθαρίστας των Alter Bridge τραγουδάει με εντυπωσιακό τρόπο κλασικά κομμάτια του θρυλικού ερμηνευτή με μουσικούς από την ορχήστρα του, για έναν εξαίρετο σκοπό.

MSG - "Universal"
Δεκαέξι μόλις μήνες μετά το "Immortal", ο Michael Schenker κυκλοφορεί τον επόμενο δίσκο του περίφημου προσωπικού σχήματός του, με βασικό τραγουδιστή τον Ronnie Romero και κορυφαίους συμμετέχοντες.

Wilco - "Cruel Country"
Οι Αμερικανοί alternative rockers ανακοίνωσαν τον δωδέκατο στούντιο δίσκο τους, που είναι διπλός και αποτελεί μια επιστροφή στις country ρίζες τους.

Decapitated - "Cancer Culture"
Νέος δίσκος για τους Πολωνούς deathsters, με την συμμετοχή της frontwoman των Jinjer, Tatiana Shmayluk, στο "Hello Death".

Venus Principle - "Stand In Your Light"
Θα ακούγονται σαν τους Crippled Black Phoenix, αλλά δεν θα είναι...

MAZOHA - "Τώρα Χορός"
Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του EP "Βεντάλιες Και Σιδερογροθιές", ο Τζίμης Πολιούδης επιστρέφει με νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε στο "ΠΡΤΘΛΤΣ".

Sex Pistols - "God Save The Queen"
45 χρόνια μετά την αρχική του διάθεση και ενόψει των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο, το θρυλικό single επανακυκλοφορεί, στην έκδοση της Virgin αλλά και της της A&M.

Stranger Things - Season 4
Γεγονός η επιστροφή της δημοφιλούς σειράς με τoν τέταρτο κύκλο της μετά από τρία χρόνια και "Separate Ways (Worlds Apart)" των Journey στο βασικό trailer.

  • SHARE
  • TWEET