White Ward: Η black/jazz metal μπάντα κυκλοφορεί νέο EP

Για τον εορτασμό των 18 χρόνων της Debemur Morti

29/04/2021 @ 10:02

Για να γιορτάσουν την 200η κυκλοφορία της η δισκογραφική Debemur Morti, ανακοίνωσε πως η black/jazz metal μπάντα, White Ward, πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα νέο EP.

«Φέτος γιορτάζουμε 18 χρόνια σκληρής δουλειά και αφοσιωμένου πάθους για τις Σκοτεινές Τέχνες – ένα ανταποδοτικό κατόρθωμα – το οποίο τονίζουμε με την 200η κυκλοφορία μας από το μοναδικό πειραματικό σχήμα στο black metal, τους Ουκρανούς White Ward. Αυτή η τολμηρή, σκοτεινή και απαιτητική μπάντα ενσαρκώνει ότι αγαπάμε στην Τέχνη. Για μένα, ως ιδρυτή της εταιρίας και λάτρη της Τέχνης, είναι ένα βαθυστόχαστο δώρο από ένα συγκρότημα που έχει μεγαλώσει με την εταιρία. Για εσάς, τους πιστούς υποστηρικτές, παρουσιάζουμε μια νέα κυκλοφορία, η οποία ταιριάζει την παράδοση με την καινοτομία, ενσωματώνοντας ό,τι αυτή η εταιρία αντιπροσωπεύει τώρα αλλά και στο μέλλον» είπε ο Phil, ιδρυτής της Debemur Morti.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Ουκρανοί κυκλοφόρησαν φέτος μια συλλογή με τα demo τους με τίτλο “Origins”,  ενώ το 2019 είχαν τραβήξει τα βλέμματα πάνω τους με το εξαιρετικό “Love Exchange Failure”. 

Στο επερχόμενο EP, “Debemur Morti”, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο νέες συνθέσεις και θα είναι διαθέσιμο στις 25 Ιουνίου, θα συμμετάσχει το Lars Nedland, ο οποίος φέτος κυκλοφόρησε το “Anti” με τους White Void

Εδώ μπορείτε να ακούσετε ένα απόσπασμα από το επερχόμενο EP. 

  • SHARE
  • TWEET