Νέος δίσκος από τους Pestilence

Δείτε το video-clip του πρώτου single από το "Exitvm"

16/04/2021 @ 10:46

Οι Ολλανδοί βετεράνοι του death metal Pestilence θα κυκλοφορήσουν τον ένατο δίσκο τους με τίτλο "Exitivm" στις 25 Ιουνίου.

«Μετά την κινηματογραφική εισαγωγή του "In Omnibvs", σε κυριεύει το έντονο riffing το "Morbvs Propagationem", το οποίο σε πάει στις μέρες του "Testimony". Πέραν του ότι έχει ζωντανέψει ξανά ο βασικός τους ήχος, με επιπλέον επίπεδα δυσοίωνων ηχοτοπίων που ευφυιώς δημιουργούν μια ατμόσφαιρα τρόμου και αγωνίας, ενισχυμένα από την εντυπωσιακή, επηρεασμένη από την jazz, δουλειά στα σόλο του Mameli και μια ανανεωμένη αίσθηση σπουδαιότητας».

Αυτή η αναγέννηση, με έμφαση στο «νέα μουσικά μονοπάτια αλλά και άρρωστα και διεστραμμένα ριφ», όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Mameli, δεν ήρθε τυχαία. Ο Mameli εμπνεύστηκε τόσο από την αναστάστωση που αντιμετώπισε η ανθρωπότητα από τον Μάρτιο του 2020 αλλά με ένα νέο lineup, εντελώς βασισμένο στην Ολλανδία και αποτελούμενο από τους - Joost Van Der Graaf των Dew-Scented και Creepmine στο μπάσο, τον Rutger Van Noordenburg των Bleeding Dogs στην κιθάρα και τον πρώην ντράμερ των God Dethroned, Michiel Van Der Plicht, οι Pestilence είναι, περισσότερο από ποτέ, ένα συγκρότημα όπου ο καθένας τρέφεται από το μουσικό ταλέντο του άλλου.

Το πρώτο single από το "Exitvm" είναι το "Morbvs Propagationem", το video-clip του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου.

pestilence-exitvm-album-cover

01. In Omnibvs (Intro)
02. Morbvs Propagationem
03. Deificvs
04. Sempiternvs
05. Internicionem
06. Mortifervm
07. Dominatvi Svbmissa
08. Pericvlvm Externvm
09. Inficiat
10. Exitivm
11. Immortvos
12. Personatvs Mortem (Outro)

  • SHARE
  • TWEET