Νέα κορυφή για τους Queen

Αυτοί είναι οι δίσκοι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Μ. Βρετανία

05/07/2016 @ 21:06

Η συλλογή του 1981 "Greatest Hits" των Queen είναι και επίσημα ο δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στη Μ. Βρετανία.

Αυτό ανακοίνωσε η επίσημη Αρχή των καταλόγων επιτυχιών (Official Charts Company) με το "Greatest Hits" να γίνεται ο πρώτος που πέρασε το φράγμα των 6 εκατομμυρίων και να έχει ήδη 6.100.000 πωλήσεις!

Δεύτερη είναι ακόμα μια συλλογή, το "Gold: Greatest Hits" των ABBA με 5.2 εκατομμύρια. Το "Greatest Hits II" των Queen είναι και αυτό στο Τop 10 (στη θέση 10) με 4 εκατομμύρια.

Ο Brian May δήλωσε πως αυτό ξεπερνάει κάθε όνειρο που είχε ως παιδί ενώ ο Roger Taylor πρόσθεσε πως είναι απίστευτο και φανταστικό.

Το "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" των Beatles με 5.1 εκατ. είναι τρίτο και ο στούντιο δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Οι υπόλοιπες θέσεις (με πωλήσεις από 4.4 έως 4.9 εκατ) είναι "21" της Adele στο νο4, το "What's the story" των Οasis (5), "Τhriller" του M. Jackson (6), "The Dark Side of the moon" των Pink Floyd (7), "Brothers in Arms", Dire Straits (8), "Bad" Michael Jackson (9).

Διαβάστε από εδώ ολόκληρη τη λίστα.
 

  • SHARE
  • TWEET