Οι My Morning Jacket επανακυκλοφορούν remixed εκδοχή του “One Big Holiday”

Περιλαμβάνεται στην επικείμενη επανέκδοση του “It Still Moves”

27/04/2016 @ 15:11

Οι My Morning Jacket επανεκδίδουν τον κλασσικό τους πλέον δίσκο “It Still Moves” με τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Jim James να ανατρέχει στα original masters των ηχογραφήσεων του 2003. Με τη βοήθεια των Kevin Ratterman και Bob Ludwig τα νέα πρόσθετα μιξαρίσματα προσδίδουν δυναμική και καθαρότητα ήχου στο εγχείρημα.

Το “One Big Holiday” είναι το πλέον χαρακτηριστικό τραγούδι της μπάντας. Με αυτό οι My Morning Jacket κλείνουν, συνήθως, τις ζωντανές τους εμφανίσεις ενώ έχει «δανείσει», παράλληλα, το όνομα του στις κατά καιρούς περιοδείες της. Η καινούργια του έκδοση αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα επιμέρους στοιχεία του κομματιού βάζοντας στο επίκεντρο την δουλειά του James. Τα κιθαριστικά του περάσματα ακούγονται πεντακάθαρα δίπλα στα soul αισθητικής ντραμς του Patrick Hallahan και τα φωνητικά του εκτινάσσονται στα ύψη.

Ο ακροατής θα παρατηρήσει την δουλειά του Danny Cash στα keyboard και θα αναρωτηθεί αν υπήρχαν στην πρώτη εκτέλεση του κομματιού. Όπως επισημαίνει ο Jim James: «Είναι σαν να ακούς τους My Morning Jacket να παίζουν live σε ένα τεραστίων διαστάσεων εσωτερικό χώρο έχοντας την καλύτερη μίξη ήχου που θα μπορούσαν να φανταστούν».
.
Ακούστε την remastered εκδοχή του “One Big Holiday” εδώ.
 

  • SHARE
  • TWEET