Slipknot: Τρίτος «σπασμένος» λαιμός στο συγκρότημα!

Και ο Mick Thomson στο χειρουργείο για την σπονδυλική του στήλη

08/02/2017 @ 23:59

Ο κιθαρίστας των Slipknot, Mick Thomson υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη σε εξειδικευμένη κλινική του Λος Άντζελες.

Ο Thomson αποκάλυψε την επέμβαση μέσω μιας πολύ ιδιαίτερης ανάρτησής του σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία βλέπετε και παρακάτω.

Στην ανάρτησή του δεσπόζει μια διπλή ακτινογραφία του αυχένα του και ανώτερου μέρους της σπονδυλικής του στήλης, που συνοδεύεται από την λεζάντα: «Μπήκα πρόσφατα στο κλαμπ των cyborg. Με πονάει πολύ αλλά ελπίζω να επιστρέψω στο (head)banging του μέσου της δεκαετίας των '00s με τον επόμενο δίσκο μας. Αν και πιθανότατα θα έπρεπε να αντικατασταθούν όλα, μέχρι κάτω, για να είμαστε σίγουροι» και κλείνει με ευχαριστίες προς τον γιατρό του και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο Thomson δεν είναι το μοναδικό μέλος των Slipknot που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα με την σπονδυλική στήλη του. Ο επίσης κιθαρίστας Jim Root έκανε την ίδια επέμβαση αντικατάστασης τον περασμένο Οκτώβρη, δύο μόλις μέρες μετά την headlining εμφάνιση της μπάντας του στο φεστιβάλ Louder Than Life του Louisville.

Και ο Root έμελλε να είναι ο δεύτερος εκ των Slipknot που μπήκε στο χειρουργείο το 2016, μετά την επείγουσα επέμβαση -επίσης στην σπονδυλική στήλη- και του τραγουδιστή της μπάντας, Corey Taylor, τον Ιούνιο του ίδιου έτους, ο οποίος ανακάλυψε ότι για χρόνια ζούσε με σπασμένο λαιμό!

 

  • SHARE
  • TWEET