Portnoy, Kael, Coyle, Demmel και Ojeda διασκευάζουν Metallica (video)

Συνεχίζονται οι συνεργασίες μουσικών σε διασκευές κλασικών κομματιών

10/07/2020 @ 12:04

Ο Chris Kael (Five Finger Death Punch), ηχογράφησε μαζί με τους Mike Portnoy (Sons Of Apollo, πρώην Dream Theater), Phil Demmel, (Vio-Lence, πρώην Machine Head), Chris Ojeda (Byzantine) και Doc Coyle (Bad Wolves) μια αποστασιοποιημένη διασκευή στο "The Shortest Straw" των Metallica.

Μπορείτε να δείτε την διασκευή των μουσικών εδώ, μέσω του καναλιού του Kael στο Youtube, ενώ ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων για την περίσταση πως:

«Ο φίλος μου Chris Ojeda επικοινώνησε μαζί μου, ρωτώντας με αν ήθελα να παίξουμε μουσική μαζί με αυτόν τον Doc Coyle και τον Phil Demmel εξ’ αποστάσεως, πριν λίγες εβδομάδες. Όταν έμαθα πως θέλανε να διασκευάσουμε το "The Shortest Straw", από το "…And Justice For All", ανέλαβα αμέσως το μπάσο, μιας και απουσιάζει από την πρωτότυπη ηχογράφηση!

Μιας και χρειαζόμασταν ένα ντράμερ για να ολοκληρωθεί η διασκευή, επικοινώνησα με τον Mike Portnoy που συμφώνησε αμέσως. Με όσα συμβαίνουν στον κόσμο τον τελευταίο καιρό, ήλπιζα πως με αυτό το video θα σας προσέφερα μια στιγμή διαφυγής και διασκέδασης».

  • SHARE
  • TWEET