James Hetfield: «Είμαι λίγο σκεπτικός στο να κάνω το εμβόλιο»

Ο frontman των Metallica ελπίζει «να μην φτάσουμε στο σημείο όπου θα χρειάζεται σφραγίδα για να πας οπουδήποτε»

10/05/2021 @ 11:05

Ο James Hetfield βρέθηκε φιλοξενούμενος στο podcast "The Fierce Life", όπου και επιβεβαίωσε ότι οι Metallica γράφουν μουσική για τον διάδοχο του "Hardwired... To Self-Destruct".

«Ελπίζουμε ένα νέο άλμπουμ. Όπως το αποκαλούν αυτές τις μέρες - είτε είναι άλμπουμ, είτε CD, είτε συλλογή κομματιών είτε stream, όπως και αν παίρνεις την μουσική σου τώρα. Αλλά ναι, έχουμε γράψει αρκετά κομμάτια. Θέλουμε να δούμε πόσα από αυτά αρέσουν σε εμάς πρώτα, και μετά θα τα βγάλουμε. Είμαστε αρκετά εγωιστές, μας αρέσει ό,τι γράφουμε» δήλωσε ο Hetfield σχετικά με το αν πρόκειται να κυκλοφορήσουν έναν νέο δίσκο ή απλά κομμάτια.

Για το ενδεχόμενο να περιοδεύσουν φέτος, ο Hetfield είπε: «Δεν έχω ιδέα. Δεν εξαρτάται από εμένα. Πρώτα μπαίνει η ασφάλεια όλων - όχι μόνο των οπαδών, αλλά και των εργαζόμενων και η δικιά μας».

«Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει αυτό στο μέλλον όσον αφορά τα εμβόλια. Είμαι λίγο σκεπτικός στο να κάνω το εμβόλιο, αλλά φαίνεται να δουλεύει και ο κόσμος το κάνει, έχω αρκετούς φίλους που το έχουν κάνει. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό. Αλλά ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο όπου θα πρέπει να έχεις σφραγίδα στο διαβατήριο σου για να πας οπουδήποτε. Αν φτάσουμε εκεί, θα πάρω μια απόφαση τότε. Κάναμε εμβόλιο για να πάμε στην Αφρική, οπότε δεν είναι ότι δεν εμβολιάστηκα ποτέ. Αλλά σαν παιδί, δεν έκανα ποτέ εμβόλια λόγω της θρησκείας μας» συνέχισε ο Αμερικανός μουσικός.

  • SHARE
  • TWEET