To "Nothing Else Matters" ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube

Trailer για το "A Year And A Half In The Life Of Metallica Outtakes"

03/08/2021 @ 11:43

Ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ για τους Metallica, καθώς το περίφημο video clip του "Nothing Else Matters" ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube.

Η διάσημη μπαλάντα και ένα από τα λίγα τραγούδια με solo από τον James Hetfield, είναι ένα από τα πέντε single και video clip του πολυπλατινένιου "Black Album".

Το video διατέθηκε στην κορυφαία πλατφόρμα τον Οκτώβριο του 2009. Σε σκηνοθεσία του Adam Dubin, περιλαμβάνει πλάνα από το ντοκιμαντέρ "A Year And A Half In The Life Of Metallica".

Χωρισμένο σε δύο μέρη με συνολική διάρκεια που πλησιάζει τις τέσσερις ώρες, το εν λόγω ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην δημιουργική διαδικασία του δίσκου και στην περιοδεία προώθησης που ακολούθησε.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το trailer για το "A Year And A Half In The Life Of Metallica Outtakes", ένα από τα πολλά DVD που θα βρίσκονται στην επερχόμενη, επετειακή επανέκδοση του "Black Album" για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Με διάρκεια που υπερβαίνει την μιάμιση ώρα, θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα μέχρι προηγουμένως πλάνα από το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε αρχικά σε διπλή βιντεοκασέτα τον Νοέμβριο του 1992.

  • SHARE
  • TWEET