«Καλύτερη από ποτέ» η νέα μουσική των Tool σύμφωνα με τον κιθαρίστα των Meshuggah

Ο Marten Hagstrom ακούει demo και …παραληρεί

04/10/2016 @ 11:39

Ο κιθαρίστας των Meshuggah, Marten Hagstrom δηλώνει πως έχοντας ακούσει μερικά demos από τον πολυαναμενόμενο δίσκο των Tool, βρίσκει τη μουσική «καλύτερη από ποτέ».

Σε επίσκεψή του μαζί με τον Tomas Haake στο σπίτι του ντράμερ των Tool, Danny Carey τη χρονιά που μας πέρασε, είχε την ευκαιρία να ακούσει αποσπάσματα από την επικείμενη επιστροφή του μεγάλου συγκροτήματος στη δισκογραφία.

Σε συνέντευξή του ο Hagstrom αναφέρει: «Έχουμε συχνή επαφή μαζί τους. Δε ξέρω τι ακριβώς θα γίνει με τον δίσκο τους αλλά έτσι συμβαίνει πάντα με τους Tool. Είναι η καλύτερη μπάντα και η μόνη που είναι πιο αργή από εμάς. Ο Tomas μίλησε πρόσφατα με τον Danny και αυτός του είπε πως θα πάρει λίγο καιρό ακόμα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Πέρυσι επισκέφτηκαμε με τον Tomas τον Danny στο σπίτι του. Μόλις είχε γίνει πατέρας. Μας έβαλε μερικά demos από τον καινούργιο δίσκο. Εντάξει, ήταν απλά demos αλλά ήταν οι καλύτεροι Tool που έχω ακούσει».

Και καταλήγοντας: «Θα έρθουμε σε επαφή με τους Tool σε λίγες βδομάδες. Θα παίξουμε live με τους Slayer και μαζί τους στο Sacramento. Σίγουρα θα μάθουμε μερικά πράγματα ακόμα».

Να θυμίσουμε πως ο όγδοος δίσκος των Meshuggah, "The Violent Sleep Of Reason", θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου.

  • SHARE
  • TWEET