O Jason Newsted δεν θα ενταχθεί στους Megadeth, σύμφωνα με την συζυγό του

Η ανακοίνωση της Nicole Newsted έρχεται στον απόηχο της αποχώρησης του David Ellefson

01/06/2021 @ 12:19

Έπειτα από την αποχώρηση του David Ellefson από τους Megadeth, η φημολογία για τον επόμενο μπασίστα του συγκροτήματος του Dave Mustaine ήταν ιδιαίτερα έντονη.

Ανάμεσα στους μουσικούς των οποίων το όνομα ακουγόταν ιδιαίτερα έντονα, ήταν και ο πρώην μπασίστας των Metallica και Voivod, Jason Newsted.

Η σύζυγός του όμως, Nicole, έβαλε τέλος στις φήμες γύρω από το όνομα του δημοφιλή μουσικού, διευκρινίζοντας παράλληλα πως ο Newsted δεν διαθέτει επίσημο προσωπικό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με επίσημη ανάρτησή της στο Instagram την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2013, ο Νewsted είχε εμφανιστεί επί σκηνής με τους Megadeth για μια διασκευή στο "Phantom Lord" των Metallica, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως έπειτα από τις κατηγορίες εναντίον του Ellefson που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν δύο εβδομάδες, ο μπασίστας και χρόνιος συνεργάτης του Mustaine, αποτέλεσε παρελθόν από το συγκρότημα, εκδίδοντας στη συνέχεια ανακοίνωση αναφορικά με το συμβάν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nicole (@nicolenewsted)

  • SHARE
  • TWEET