Ο David Ellefson σπάει την σιωπή του μετά την αποχώρηση από τους Megadeth

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πολύπειρος μπασίστας στο Rolling Stone

26/05/2021 @ 21:12

Οι ισχυρισμοί εναντίον του David Ellefson για σχέσεις με ανήλικες είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρησή του από τους Megadeth, η οποία γνωστοποιήθηκε με σχετική ανακοίνωση που υπέγραψε ο Dave Mustaine.

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο πολύπειρος μπασίστας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα γεγονότα μετά την δεύτερη αποχώρησή του από το συγκρότημα, εστιάζοντας στην νομική πτυχή του θέματος:

«Πρόσφατα, ένα ιδιαιτέρως ιδιωτικό βίντεο δημοσιεύτηκε παράνομα στο διαδίκτυο και ακολούθησαν ψευδείς ισχυρισμοί εναντίον μου. Οι ενέργειες στο βίντεο ήταν μεταξύ δύο συναινούντων ενηλίκων και μαγνητοσκοπήθηκαν χωρίς να το γνωρίζω.

Συνεργάζομαι με το αστυνομικό τμήμα του Scottsdale στην έρευνα για τις κατηγορίες σχετικά με δημοσιοποίηση παρανόμως αποκτηθέντος πορνογραφικού υλικού, που θα κατατεθεί εναντίον του ατόμου που δημοσίευσε αυτό το βίντεο.

Επίσης, οι δικηγόροι μου ετοιμάζουν αγωγή δυσφήμισης που θα κατατεθεί εναντίον αυτού του ατόμου. Αυτό το άτομο θα διωχθεί στο μέγιστο βαθμό του νόμου.»

Συνέχισε λέγοντας ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του, ενώ ευχήθηκε στους πρώην πλέον συνεργάτες του τα καλύτερα, αναφορικά με την επικείμενη περιοδεία του συγκροτήματος.

  • SHARE
  • TWEET