Ο τραγουδιστής των Maylene & The Sons Of Disaster σε κρίσιμη κατάσταση

Μετά από αυτοκινητιστικό, ο Dallas Taylor μεταφέρθηκε δια αέρος στο νοσοκομείο

03/08/2016 @ 13:07

Ο Dallas Taylor, frontman του αυθεντικού line-up των Underoath και πλέον τραγουδιστή των southern metallers Maylene & The Sons Of Disaster, διακομίστηκε με εναέριο μέσο σε νοσοκομείο της Ocala στην Florida μετά από σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που υπέστη όταν οδηγούσε το ATV του.

Η επίσημη σελίδα της μπάντας στο Facebook μοιράστηκε μια ανάρτηση του αδερφού του Dallas, Rhett Taylor, που γράφει ότι ο τραγουδιστής τραυματίστηκε κοντά στο σπίτι του, χτυπώντας μια πινακίδα χωρίς να φοράει κράνος.

Η μπάντα προσθέτει ότι ο Dallas μεταφέρθηκε εσπευσμένα δια αέρος στο νοσοκομείο και βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ σε δεύτερο update από τον αδερφό του, μαθαίνουμε ότι είναι ακόμη αναίσθητος και ότι «οι γιατροί είπαν ότι θα μείνει στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό, αφού έχει πολλά κατάγματα, τραύματα, εσωτερική αιμορραγία και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Έχει ήδη συσταθεί μια GoFundMe καμπάνια οικονομικής υποστήριξης της νοσηλείας του τραγουδιστή, στην οποία μπορείτε να συνεισφέρετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET