Νέο EP από τους Mayhem

Θα περιλαμβάνει bonus υλικό από το "Daemon", διασκευές και συμμετοχές από πρώην μέλη της μπάντας

07/05/2021 @ 17:20

Η νορβηγική black metal μπάντα Mayhem επιστρέφει δισκογραφικά φέτος με το "Atavistic Black Disorder / Kommando". Το EP πρόκειται να κυκλοφορήσει στι 9 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει επιπλέον υλικό από το "Daemon", ενώ θα αποτελεί και έναν φόρο τιμής σε συγκροτήματα που έθεσαν τις βάσεις για ό,τι ερχόταν.

Για αυτόν τον σκοπό επιλέχθηκαν διασκευές από μπάντες όπως οι Discharge, Dead Kennedys, Rudimentary Peni και Ramones για να συμπληρωσουν τα "Black Glass Communion" και "Everlasting Dying Flame", τα οποία είναι bonus κομμάτια από το "Daemon" του 2019.

«Πάντα είχα punk επιρροές. Νομίζω ότι έρχεται από την παιδική μου ηλικία όταν πάντα ψάχναμε πιο ακραία μουσική. Έτσι ανακάλυψα τους Dead Kennedys, τους GBH, τους Exploited, τους Sex Pistols, τους U.K. Subs, τους Discharge, τους Rudimentary Peni και πάει λέγοντας, στις αρχές των '80s, μαζί με το heavy metal. Αλλά μετά ανακάλυψα τους Venom. Αυτό άλλαξε το παιχνίδι!» δήλωσε ο frontman των Νορβηγών, Attila.

O μπασίστας των Mayhem, Necrobutcher, πρόσθεσε: «Είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο στο στούντιο όταν γράφαμε το "Daemon" πριν δύο χρόνια, όλα τα μέλη της μπάντας ρωτήθηκαν για δύο διασκευές. Εγώ διάλεξα τα "The Truth" των Deathstrike και "Evil Dead" των Death, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σαν bonus κομμάτια στον δίσκο. Η άλλη μου συμβολή ήταν να φέρω δύο παλιά μέλη για την προφανή τους σύνδεση με το punk, τον Maniac στην διασκευή στους Dead Kennedys και τον Billy (Messiah) σε αυτήν στους Discharge και μερικά ακόμα».

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist του EP.

mayhem-atavistic-black-disorder-kommando

Side A

01. Voces Ab Alta
02. Black Glass Communion
03. Everlasting Dying Flame

Side B

01. In Defense Of Our Future (διασκευή Discharge)
02. Hellnation (διασκευή Dead Kennedys)
03. Only Death (διασκευή Rudimentary Peni)
04. Commando (διασκευή Ramones)

  • SHARE
  • TWEET