O Marilyn Manson στο soundtrack του "Dark Knights: Death Metal" της DC Comics

Δείτε το animated trailer για το project που θα επιμεληθεί ο Tyler Bates

23/06/2020 @ 11:59

Ο Tyler Bates, θα συνθέσει μουσική και θα αναλάβει την παραγωγή για το soundtrack του "Dark Knights: Death Metal".

To εν λόγω project, περιλαμβάνει τραγούδια που εμπνέονται από την νέα, ομώνυμη, επταμελή σειρά κόμικς, σε σενάριο του Scott Snyder και εικονογράφηση του Greg Capullo.

Το soundtrack, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον χρόνο από τη Loma Vista, θα συνοδεύεται από animated video που θα εμπνέονται από τα τεύχη του κόμικ και στα οποία θα συμμετάσχουν διάφοροι καλεσμένοι μουσικοί.

Η DC, δημοσίευσε το trailer του "Dark Knights: Death Metal" υπό τους ήχους του "Warship My Wreck" του Marilyn Manson, που συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ "The Pale Emperor", στην σύνθεση του οποίου είχε καθοριστικό ρόλο ο Bates.

Το trailer, συνοδεύτηκε από την εξής ανακοίνωση:

«Ετοιμαστείτε για ένα encore δίχως προηγούμενο! Η θρυλική ομάδα πίσω από τα "Dark Knights: Metal" και "Batman: Last Knight On Earth" ανεβαίνει στην σκηνή και επιστρέφει για μια τελευταία περιοδεία.

Όταν η Γη τυλιχθεί από το Dark Multiverse, η Justice League βρίσκεται στο έλεος του Batman Που Γελά. Η ανθρωπότητα πασχίζει να επιβιώσει σε ένα κολασμένο τοπίο, παραμορφωμένο σε σημείο πέρα από κάθε αναγνώριση, όπου οι Batman, Wonder Woman και Superman, είναι σκορπισμένοι και πολεμούν για την επιβίωσή τους. Απελευθερώστε το θηρίο και ας ξεκινήσει το headbanging!».

Υπενθυμίζουμε πως το "The Pale Emperor" συμπεριλήφθη από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

  • SHARE
  • TWEET