Πρώτο video από το επερχόμενο DVD των Manowar

Εκπλήξεις για τους οπαδούς προετοιμάζουν το έδαφος για την καλοκαιρινή περιοδεία

09/02/2022 @ 19:16

Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους για την υπομονή τους κατά την διάρκεια της πανδημίας, οι Manowar διαθέτουν το πρώτο video από το επερχόμενο DVD με τίτλο "Hell On Earth VI".

Πρόκειται για το "Hand Of Doom", μαγνητοσκοπημένο στην Στουτγάρδη, στις 5 Απριλίου του 2019. Θα ακολουθήσουν video από την πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος στο Μεξικό και άλλα highlight.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η επικείμενη περιοδεία "Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour '22" θα ξεκινήσει από την χώρα μας την Tετάρτη 22 Ιουνίου, καθώς οι εμφανίσεις του Απριλίου θα μεταφερθούν σε νέες ημερομηνίες.

Ελεύθερα live video και εκπλήξεις από τα αρχεία των Manowar θα προετοιμάσουν το έδαφος, καθώς η χρονιά που διανύουμε συνδυάζεται με επετείους από την κυκλοφορία έξι δίσκων:

40 χρόνια από το θρυλικό ντεμπούτο "Battle Hymns", 35 από το "Fighting The World", 30 από το "The Triumph Of Steel", 20 από το "Warriors Of The World", 15 από το "Gods Of War" και 10 από το "The Lord Of Steel".

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του παρθενικού τους άλμπουμ, οι Manowar αποκάλυψαν πρόσφατα στους οπαδούς τους ότι η φωνή που ακούγεται μετά το σόλο στο "Metal Daze", ανήκει στον περίφημο John "Dawk" Stillwell.

O Stillwell έφυγε από την ζωή τον Δεκέμβριο του 2015 και ήταν διαχρονικά ο επικεφαλής τεχνικός του συγκροτήματος, έχοντας προηγουμένως συνεργαστεί με τους  Elf, Rainbow, Deep Purple και Black Sabbath.

  • SHARE
  • TWEET