«Ο Layne Staley ήταν γεμάτος ζωή» δηλώνει ο μπασίστας των Alice In Chains

Ο Mike Inez θεωρεί εσφαλμένη την εικόνα του καταθλιπτικού που συνοδεύει τον Layne Staley μετά τον θάνατό του

17/11/2020 @ 15:00

O πρώην τραγουδιστής των Alice In Chains, Layne Staley, είναι ένας από τους μουσικούς που χάθηκαν πολύ νωρίς. O θάνατός του επισφράγισε την πρώτη περίοδο του συγκροτήματος από το Seattle, με την δεύτερη να ξεκινα με τον ερχομό του William DuVall το 2006.

Συνηθίζεται ο Staley να περιγράφεται ως μια προσωπικότητα αρκετά μελαγχολική και κλειστή. Ωστόσο, ο μπασίστας των Alice In Chains, Mike Inez, ο οποίος ήταν από τους κοντινότερους ανθρώπους στον Staley, θεωρεί αυτή την εικόνα εσφαλμένη.

«Όλοι νομίζουν πως ήταν μέσα στη μιζέρια και την αρνητικότητα. Αλλά μάλλον γελούσε περισσότερο από τον καθένα. Μου λείπει το γέλιο του τόσο πολύ. Πάντα έψαχνε το αστείο και ήταν πολύ γλυκός τύπος».

Ο Inez συνέχισε λέγοντας πως τον ενοχλεί που ο πρώην τραγουδιστής των Alice In Chains παρουσιάζεται ως ένας καταθλιπτικός άνθρωπος. «Είχε τα προβλήματα του, σίγουρα, αλλά ήταν ένας από τους πιο γλυκούς, πιο γεμάτους ζωή ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο μαζί του».

«Ήταν ένας καλός τύπος. Ο κόσμος δεν το κατανοεί αυτό, αλλά εμείς ξέρουμε. Οπότε μάλλον αυτό μετράει τελικά» κατέληξε ο μπασίστας των Alice In Chains.

O δήμαρχος του Seattle προς τιμην του Layne Staley όρισε την ημερομηνία γέννησης του (22 Αυγούστου) ως «Ημέρα του Layne Staley".

  • SHARE
  • TWEET