"Father Of Fate": Νέο single από τους Lacrimas Profundere

To "Bleeding The Stars" κυκλοφορεί τον ερχόμενο Ιούλιο

01/04/2019 @ 09:51

Οι Lacrimas Profundere δίνουν στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο single από την επερχόμενη δουλειά τους "Bleeding The Stars", η οποία κυκλοφορεί στις 26 Ιουλίου του 2019.

Δείτε εδώ το video του "Father Of Fate".

Θυμίζουμε πως ο νέος δίσκος ακολουθεί τα "Antiadore" (2013) και "Hope Is Here" (2016).

Το tracklist του νέου άλμπουμ:

01. I Knew And Will Forever Know
02. Celestite Woman
03. The Kingdom Solicitude
04. Mother Of Doom
05. Father Of Fate
06. Like Screams In Empty Halls
07. The Reaper
08. After All Those Infinities
09. A Sip Of Multiverse
10. A Sleeping Throne