King Diamond: «Η ιστορία του "The Institute" θα εκτείνεται σε δύο δίσκους»

Ο frontman προέβλεψε και πότε θα κυκλοφορήσουν τα άλμπουμ των Mercyful Fate και του προσωπικού του σχήματος

24/06/2021 @ 14:14

Σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Eddie Trunk, "Trunk Nation Show", ο King Diamond αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την πρόοδο των νέων δίσκων τόσο του προσωπικού του σχήματος όσο και των Mercyful Fate:

«Συνθετικά, έχουμε προχωρήσει αρκετά και με τα δύο σχήματα. Ο Andy (LaRocque) περνάει για δεύτερη φορά τα δικά του τραγούδια, όπως έκανε πάντα, διορθώνοντας διάφορα ζητήματα. Ο Hank (Shermann) κάνει το ίδιο στους Mercyful Fate, και ανυπομονώ να μου τα επιστρέψουν ολοκληρωμένα.

Η ιστορία έχει ολοκληρωθεί για δύο δίσκους των King Diamond. Το "The Institute" θα εκτείνεται σε δύο δίσκους με την ιστορία να έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Όσον αφορά τους Mercyful Fate, συνθέτουμε έχοντας κατά νου το 'Don't Break The Oath". O Hank θα έχει τη μερίδα του λέοντος στη σύνθεση, αλλά θα έχω και εγώ τα μέρη που μου αναλογούν. Θα δούμε πως θα καταλήξει, το πιθανότερο είναι να έχουμε πολλές συνθέσεις έτοιμες.

Το 2022 θα κυκλοφορήσουν σίγουρα δίσκο οι King Diamond. Το άλμπουμ των Mercyful Fate θα είναι και αυτό έτοιμο του χρόνου, είναι εκατό τις εκατό σίγουρο, αλλά θα περιμένει τη σειρά του μετά τους King Diamond, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Έως τότε όμως θα έχουν ολοκληρωθεί όλα».

Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος δίσκος των King Diamond είναι το "Give Me Your Soul...Please" του 2007, ενώ των Mercyful Fate το "9" του 1999 καθώς και πως ο King Diamond έχει δώσει στη δημοσιότητα μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο "The Institute", για το single "Masquerade Of Madness".

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: King Diamond

King Diamond: «Έχω πολύ υψηλές προσδοκίες για όσα ετοιμάζουμε»

King Diamond: Το "Abigail" μεταφέρεται σε graphic novel

  • SHARE
  • TWEET