Ο Kerry King θεωρεί πως οι Slayer αποσύρθηκαν πολύ νωρίς

Το μήνυμα του κιθαρίστα για τα 30 χρόνια των Machine Head

13/10/2021 @ 14:44

Σε ευχετήριο μήνυμά του προς τους Machine Head για τα 30 χρόνια ύπαρξής τους, ο Kerry King ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι Slayer αποσύρθηκαν πολύ νωρίς.

«Προφανώς είναι 30 χρόνια, κάτι που είναι επίτευγμα σε σημαντικό βαθμό. Δεν φτάνουν πολλές μπάντες εκεί. Εμείς το κάναμε και μετά τα παρατήσαμε πολύ νωρίς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κιθαρίστας, και καταλήγει, προφανώς θυμωμένος, λέγοντας ότι μισεί να μην παίζει: «Fuck us. Fuck me. I hate fucking not playing.»

Λόγω της περίστασης, ο King θυμήθηκε ότι οι Machine Head υπήρξαν η μοναδική μπάντα που ο ίδιος απαίτησε να ανοίξουν συναυλίες των Slayer, όταν είχαν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους "Burn My Eyes" το 1994.

Στις αρχές του 2020, ο Kerry King είχε δηλώσει ότι η επόμενη μπάντα του θα ακούγεται σαν τους Slayer, ενώ τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς ο Paul Bostaph είχε αποκαλύψει ότι η νέα μπάντα με τον Kerry King θα ηχεί σαν Slayer χωρίς να είναι Slayer.

Η αποχαιρετιστήρια παγόσμια περιοδεία του κορυφαίου thrash metal συγκροτήματος πέρασε από την χώρα μας το καλοκαίρι του 2019 και κατέληξε στις 30 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς στο Forum της California.

  • SHARE
  • TWEET