Νοσηλεύεται ο Richie Faulkner των Judas Priest

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις επί αμερικανικού εδάφους

28/09/2021 @ 09:31

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Chipster PR & Consulting που υπογράφουν οι Judas Priest με χθεσινή ημερομηνία, ο Richie Faulkner νοσηλεύεται καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Ως εκ τούτου αναβάλλονται οι εναπομείνασες προγραμματισμένες εμφανίσεις επί αμερικανικού εδάφους στα πλαίσια της περιοδείας "50 Heavy Metal Years", η οποία ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου από το Reading της Πενσιλβάνια, ενώ είχε προηγηθεί συμμετοχή στο φεστιβάλ Bloodstock Open Air τον δεκαπενταύγουστο.

Η τελευταία συναυλία δόθηκε την περασμένη Κυριακή στο φεστιβάλ Louder than Life, με την συμμετοχή μάλιστα του Kirk Hammett των Metallica στο "The Green Manalishi (With Τhe Two Prong Crown)" των Fleetwood Mac.

Ο 41 ετών κιθαρίστας έγινε μέλος των Metal Gods το 2011 αντικαθιστώντας τον K. K. Downing, ενώ απέκτησε τον Ιούλιο του 2020 με την σύντροφό του Mariah Lynch και κόρη του πρώην κιθαρίστα των Dokken, George Lynch, ένα κοριτσάκι.

Οι Judas Priest αναμένεται να επιστρέψουν στην χώρα μας για συναυλία το ερχόμενο καλοκαίρι, στα πλαίσια του Release Athens 2022.

  • SHARE
  • TWEET