Ο Johnny Rotten στην Eurovision;

O frontman των Sex Pistols δέχτηκε πρόταση να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία

04/12/2017 @ 15:33

Σύμφωνα με αναφορές ο τραγουδιστής των Sex Pistols και των Public Image Ltd, Johnny Rotten –κατά κόσμον John Lydon-, συνεργάστηκε με τον τραγουδοποιό Niall Mooney πάνω σε ένα "country punk" κομμάτι, το οποίο θα διαγωνιστεί με άλλα τραγούδια, έχοντας ως στόχο την εκπροσώπηση της Ιρλανδίας στην Eurovision.

Ο μάνατζερ του Lydon επιβεβαίωσε πως ο ιστορικός punk frontman θα λάβει μέρος στον γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, στην περίπτωση που το "Please To Meet You" γίνει αποδεκτό. 

«Θα είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εκπροσωπήσω την Ιρλανδία στο διαγωνισμό της Eurovision», φέρεται να δήλωσε ο Lydon στην Irish Sun.

Σε δηλώσεις του ο Mooney αποκάλυψε πως Ιρλανδική κρατική τηλεόραση του ανέθεσε την αναζήτηση τραγουδιστή που θα δημιουργήσει αίσθηση, ικανού να εμφανιστεί σε μεγάλο ακροατήριο.

«Όταν απευθύνθηκα στον μάνατζερ του Johnny, περιγράφοντας την ιδέα βρήκα πρόσφορο έδαφος. Ο Johnny είναι γιος Ιρλανδών, οι οποίοι ζούσαν στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της κορύφωσης των προβλημάτων μεταξύ των δυο χωρών. Δε θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο συνεργάτη αναλογιζόμενος το που βρίσκεται ο κόσμος τώρα».

  • SHARE
  • TWEET