Live άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Jinjer

Δείτε την ζωντανή εκτέλεση του "Sit Stay Roll Over"

07/10/2020 @ 14:20

Οι Ουκρανοί modern metallers Jinjer ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου live άλμπουμ, που θα ονομάζεται "Alive In Melbourne".

Η κυκλοφορία, αποτυπώνει την sold out εμφάνιση της μπάντας στη Μελβούρνη τον Μάρτιο του 2019, και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Napalm Records στις 20 Νοεμβρίου.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από την κυκλοφορία, για την ζωντανή εκτέλεση του "Sit Stay Roll Over", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Οι Jinjer, σχολιάζοντας την κυκλοφορία, ανέφεραν:

«Για κάποιους, το "Sit Stay Roll Over" αποτελεί το σημείο εκτόξευσης της μπάντας, όταν και αρκετοί οπαδοί έμαθαν τους Jinjer. Ακόμη και σήμερα κάνει αίσθηση, και ας χάνεται μεταξύ τόσων κομματιών. Είναι ένα από τα πιο τεχνικά, περίπλοκα και ακραία μας κομμάτια, μεταφέροντας την μπάντα στα άκρα του death metal.  Μετά από τόσα χρόνια και ζωντανές συναυλίες, παραμένει απαιτητικό, θέλοντας αρκετή συγκέντρωση για να αποδωθεί ζωντανά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελεί την εμπροσθοφυλακή του νέου μας live άλμπουμ».

Υπενθυμίζουμε πως το 2019 οι Jinjer κυκλοφόρησαν το "Micro" EP καθώς και το εξαιρετικό "Macro", ενώ πριν λίγο καιρό, η τραγουδίστρια της μπάντας, Tatiana Shmaylyuk διασκεύασε μαζί με τους Suicide Silence Alice In Chains.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Alive In Melbourne".

01. Intro
02. Teacher, Teacher!
03. Sit Stay Roll Over
04. Ape
05. Judgement & Punishment
06. I Speak Astronomy
07. Who Is Gonna Be The One
08. Noah
09. Retrospection
10. Perennial
11. On The Top
12. Pit Of Consciousness
13. Home Back
14. Words Of Wisdom
15. Pisces
16. Captain Clock
17. Outro

  • SHARE
  • TWEET