"Night Of The Beast": Η προσπάθεια δύο εφήβων να παρευρεθούν σε συναυλία των Iron Maiden

Μια ταινία μυθοπλασίας, βασισμένη στην πρώτη συναυλία των Βρετανών στην Κολομβία

12/06/2020 @ 11:31

Τα δικαιώματα της Κολομβιανής ταινίας "Night Of The Beast" απέκτησε η Γερμανική M-Appeal σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Variety.

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Mauricio-Leiva Cock, γνωστού ως τον ιθύνοντα νου του εξαιρετικού "Green Frontier" του Netflix, είναι μια κωμική, αστική road trip ταινία που παρουσιάζει την προσπάθεια δυο εφήβων από την Μπογκοτά, να παρευρεθούν στην πρώτη συναυλία των Iron Maiden επί Κολομβιανού εδάφους.

Η ιστορία ακολουθεί δυο φίλους, τους Vargas και Chucki να διασχίζουν την Μπογκοτά, για να παρευρεθούν στην συναυλία, αναδεικνύοντας έτσι όλες τις όψεις της πόλης, σε ένα ιδιαίτερο κοινωνικό σχολιασμό, επιχειρώντας ταυτόχρονα να απομακρυνθεί από διάφορες στερεοτυπικές απεικονίσεις, όπως εξηγεί ο σκηνοθέτης.

Η κατάσταση παίρνει ιδιαίτερη τροπή, όταν κάποιοι άγνωστοι τους ληστέψουν, αφαιρώντας τους τα εισητήρια της συναυλίας.

Η ταινία, αν και μυθοπλασία, βασίζεται στην πραγματική εμφάνιση των Iron Maiden, ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για τους ντόπιους metalheads.

Αν και ακόμη σε παρασκευαστικό στάδιο, η ταινία θα περιλαμβάνει στο soundtrack της, τόσο κλασικά τραγούδια των Iron Maiden, όπως το "Aces High", όσο και τραγούδια ντόπιων heavy metal συγκροτημάτων, μεταξύ των οποίων οι Vein, Agony, Masacre, Darkness, La Pestilencia.

  • SHARE
  • TWEET