Ο Joe Perry ζήτησε από τον Johnny Depp να του κάνει μαθήματα κιθάρας

Alice Cooper: «Όταν ο κιθαρίστας των Aerosmith είδε το "Chocolat" εντυπωσιάστηκε»

25/05/2016 @ 14:09

Ο Alice Cooper αποκαλύπτει πως ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ με τις δυνατότητες του Johnny Depp στην κιθάρα που ζήτησε από τον ηθοποιό να του κάνει μαθήματα.

Το τρίο αποτελεί τα βασικό σκέλος των Hollywood Vampires, του σχήματος που ξανά-δημιουργήθηκε εις μνήμην των παλιών φίλων του Alice Cooper και των «αλκοολικών» στιγμών τους.

Σε συνέντευξή του ο Cooper αναφέρει: «Ο Johnny είναι ένας εξαιρετικός κιθαρίστας. Υπάρχει μια ταινία που λέγεται "Chocolat" όπου παίζει τον gypsy μουσικό. Κάνει όλα αυτά τα κόλπα του Django Reinhardt με ιδιαίτερο αυθορμητισμό και είναι ο ίδιος. Δεν έχουν βάλει κάποιον άλλο μουσικό να παίξει». Και συνεχίζει: «Όταν ο Joe Perry είδε την ταινία, πήρε αμέσως τηλέφωνο των Depp και του ζήτησε να ξεκινήσουν μαθήματα».

Να υπενθυμίσουμε πως οι Hollywood Vampires κυκλοφόρησαν τον ντεμπούτο, ομώνυμο δίσκο τους την χρονιά που μας πέρασε και ότι ο Alice Cooper αυτήν την εποχή βρίσκεται σε διαδικασία ηχογραφήσεων ενός καινούργιο δίσκου, αυτή τη φορά με κάποια από τα εναπομείναντα original μέλη του σχήματος.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της ταινίας που έκαναν τον Joe Perry να ζητήσει μαθήματα κιθάρας από τον Johnny Depp.

  • SHARE
  • TWEET