Ακούστε το καινούριο single των Journey

Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία με την υπάρχουσα σύνθεση της μπάντας

24/06/2021 @ 12:49

Οι Journey έδωσαν στη δημοισότητα το καινούριο τους single, "The Way We Used To Be".

Το κομμάτι, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, αποτελεί το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί η μπάντα με την παρούσα σύνθεση, δηλαδή αυτή των Neal Schon (κιθάρες), Arnel Pineda (φωνητικά) και Jonathan Cain (πλήκτρα), μαζί με τους Narada Michael Walden (παραγωγός, τύμπανα), Randy Jackson (μπάσο) και Jason Derlatka (πλήκτρα/φωνητικά).

Σημειώνεται πως η τελευταία κυκλοφορία των Journey είναι το προ δεκαετίας "Eclipse", ενώ σε συνέντευξή του στο Rolling Stone τον περασμένο Ιανουάριο, ο ιθύνων νους του σχήματος, Neal Schon, είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων:

«Εγώ και η υπόλοιπη μπάντα έχουμε προχωρήσει πολύ την προετοιμασία του νέου μας δίσκου. Κάθε στιγμή που περνάει διαμορφώνεται και περισσότερο. Συντονιζόμαστε μέσω Zoom αλλά είναι εξαιρετικό, γιατί νιώθουμε πως παίζουμε στο ίδιο δωμάτιο. Ανυπομονώ να βρεθούμε στον ίδιο χώρο και να δώσουμε και συναυλίες.

Όσον αφορά τον ήχο μας, πρέπει να το ακούσετε για να το πιστέψετε. Θυμίζει ακόμη αρκετά τους γνώριμους Journey εξαιτίας των φωνητικών, του παιξίματός μου και γενικότερα της συνθετικής διαδικασίας, αλλά ρυθμικά είμαστε πολύ δυνατοί. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούμε να παίξουμε. Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο για την μπάντα, θέλω να τολμήσουμε να πάμε κάπου που δεν έχουμε ξαναπάει στο παρελθόν».

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: AOR

  • SHARE
  • TWEET