Ο George Chronas επιστρέφει με νέο δίσκο

Ακούστε το "Fusique" από τη νέα του δισκογραφική δουλειά

01/09/2020 @ 16:28

Ο μουσικός και παραγωγός George Chronas μετά το ντεμπούτο EP "Premier" και μετέπειτα το single "Electric Madrigal" τον Απρίλιο του 2019 που επέφερε η συνεργασία του με τον Lemon Asteroid, επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά. Μέσω της πλατφόρμας του bandcamp προ κυκλοφορεί το κομμάτι με τίτλο "Fusique".

Ακούστε το εδώ.

Νέα αρώματα, συναισθήματα άλλων εποχών, μεταπολεμικό στρες και φαντάσματα του παρελθόντος με ανομολόγητα μυστικά και πάθη σε μια μουσική εξομολόγηση που στο άκουσμα της μεταβιβάζει το καθήκον της να γίνουμε λίγο καλύτεροι.

Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη και θα αποτελείται από δέκα κομμάτια με πρωτότυπες πολυφωνικές συνθέσεις για ηλεκτρική κιθάρα και την ατμόσφαιρα midi και ηλεκτρονικών ήχων.

George Chronas

Ερχόμενος από την indie rock και την ιδιότυπη μορφή μουσικής στο στούντιο και στα performances όπου παρεκκλίνει και πειραματίζεται πάνω στον οίστρο του. Αυτήν τη φορά θα δαμάσει, όσο πρέπει, όλο αυτό για να μας ταξιδέψει στην επιβλητικότητα και στιβαρότητα των συνθέσεών του, επηρεασμένων από την μπαρόκ και την κλασική μουσική.

Φωτογραφίες: Cristina Alossi 
* Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο - Εντευκτήριο "Κωστής Παλαμάς"

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET