O Gene Simmons των KISS συνεχίζει να πιστεύει πως το rock έχει πεθάνει

Δηλώνει πως λατρεύει τις Billie Eilish και Lady Gaga

05/01/2021 @ 12:31

Στο παρελθόν ο τραγουδιστής και μπασίστας των KISS, Gene Simmons, είχε προκαλέσει αίσθηση δηλώνοντας πως το rock έχει πεθάνει

Επτά χρόνια μετά, ο Simmons υποστηρίζει ότι οι νέες μπάντες δεν έχουν αφιερώσει χρόνο στο να δημιουργήσουν αίγλη, ενθουσιασμό και επικά πράγματα.

«Το rock έχει πεθάνει. Οι Foo Fighters είναι μια εξαιρετική μπάντα, αλλά είναι ένα συγκρότημα είκοσι ετών. Αν πας πίσω στο 1958, μέχρι το 1988 είναι 30 χρόνια. Εκεί είχαμε τον Elvis, τους Beatles, τον Jimi Hendrix, τους Rolling Stones,κ.ά. Στην disco υπήρχε η Madonna, και στο hard rock οι AC/DC, εμείς ίσως, και κάποιοι ακόμα. Επίσης η σκηνή της Motown, όλη αυτή η εξαιρετική μουσική» δήλωσε ο frontman των KISS.

«Πείτε μου ποιοί είναι οι νέοι Beatles. Δεν μπορείτε. Υπάρχουν δημοφιλείς μπάντες. Οι BTS είναι διάσημοι τώρα. Αλλά δεν σημαίνει ότι είναι εμβληματικοί, θρυλικοί και διαχρονικοί. Είναι διαφορετικό» συνέχισε.

Ο Simmons είπε ότι λατρεύει σύχρονους pop καλλιτέχνες: «Νομίζω ότι η Billie Eilish είναι φανταστική. Είναι ενδιαφέρουσα γιατί αυτή και οα αδερφός της γράφουν το υλικό και είναι αυθεντικοί. Η Lady Gaga είναι υπέροχη στην κατηγορία των γυναικών. Γράφει το υλικό της, τραγουδάει απίστευτα. Αλλά είναι μουσικος, παίζει πιάνο, γράφει κομμάτια».

  • SHARE
  • TWEET