Foo Fighters, Rage Against The Machine και Iron Maiden υποψήφιοι για ένταξη στο Rock And Roll Hall Of Fame

Η τελική επιλογή θα γίνει τον Μάιο

10/02/2021 @ 19:34

Οι Foo Fighters, οι Iron Maiden και οι Rage Against The Machine είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για ένταξη στο φετινό Rock And Roll Hall Of Fame.

«Αυτή η αξιοθαύμαστη λίστα υποψηφίων αντικατοπτρίζει την διαφορετικότητα και το εύρος των καλλιτεχνών και της μουσικής την οποία το Rock And Roll Hall Of Fame γιορτάζει» είπε ο Πρόεδρος του Οργανισμού, John Sykes. «Αυτοί οι υποψήφιοι έχουν αφήσει ανεξίτηλη επίδραση στο ηχητικό τοπίο του κόσμου και έχουν επηρεάσει αναρίθμητους καλλιτέχνες που τους ακολουθούν».

Την δεκεαξάδα των υποψηφίων συμπληρώνουν οι New York Dolls, Todd Rundgren, Kate Bush, Tina Turner, Carole King, Mary J. Blige, Devo, The Go-Go's, Chaka Khan, Fela Kuti, LL Cool J, Dionne Warwick και Jay-Z.

Για να είναι κάποιος καλλιτέχνης υποψήφιος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του εμπορική κυκλοφορία τουλάχιστον πριν 25 χρόνια.

Αν οι Foo Fighters τα καταφέρουν, ο Dave Grohl θα εισαχθεί δεύτερη φορά, καθώς το 2014 το είχε κάνει και με τους Nirvana.

Η ψηφοφορία του κοινού είναι ανοικτή από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Μάιο σε τελετή που θα λάβει μέρος στο Cleveland, Ohio.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Foo Fighters κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες το "Medicine At Midnight", για το οποίο διαβάζετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET