Οι Florence And The Machine επέστρεψαν με νέο single

Δείτε το video clip του ολοκαίνουριου "King"

24/02/2022 @ 12:18

Οι Florence And The Machine έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο single.

Πρόκειται για το κομμάτι "King", του οποίου το video clip, σε σκηνοθεσία της Autumn De Wilde ("Emma", 2020), μπορείτε να παρακολουθήσετε στον εξής σύνδεσμο.

Σημειώνεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος του κορυφαίου συγκροτήματος, που επισκέφθηκε τη χώρα μας για δύο συναυλίες το 2019 σε Ηρώδειο και Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, ήταν το "High As Hope" του 2018.

Επιπρόσθετα, οι Florence And The Machine κυκλοφόρησαν τον περασμένο Μάιο το τραγούδι "Call Me Cruella" που περιλαμβάνεται στην σχετική ταινία της Disney που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες την περασμένη χρονιά.

Σχολιάζοντας τη νέα σύνθεση, η Florence Welch δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ως καλλιτέχνιδα, δεν σκέφτηκα ποτέ ιδιαίτερα το φύλο μου. Απλά το αποδέχθηκα. Ήμουν εξίσου καλή με τους άνδρες, έβγαινα στην σκηνή και τους συναγωνίζόμουν κάθε φορά. Αλλά τώρα, σκεπτόμενη πως είμαι μια γυναίκα στα 30 της, καθώς και το μέλλον, νιώθω ξαφνικά αυτή τη διάλυση της ταυτότητάς και των επιθυμιών μου. Το να είμαι μια performer, αλλά και να διατηρώ οικογένεια, δεν είναι τόσο εύκολο όσο για τους άνδρες. Είχα δομήσει την περσόνα μου έχοντας ως πρότυπο αποκλειστικά αρσενικούς καλλιτέχνες, και για πρώτη φορά ένιωσα έναν τοίχο να υψώνεται μεταξύ εμού και των ειδώλων μου, καθώς είμαι αντιμέτωπη με αποφάσεις που αυτοί δεν κλήθηκαν να πάρουν».

  • SHARE
  • TWEET