Νέο τραγούδι από τους Florence And The Machine

Θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας "Cruella"

21/05/2021 @ 14:13

Οι Florence And The Machine έδωσαν στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι.

Πρόκειται για το κομμάτι "Call me Cruella", που όπως καθίσταται σαφές από το όνομα, θα περιλαμβάνεται στην ταινία της Disney, "Cruella", που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη παρασκεύη, 28 Μαΐου.

Σχολιάζοντας τη σύνθεση, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ, η Florence Welch, δήλωσε:

«Μερικά από τα πρώτα τραγούδια που έμαθα να τραγουδώ προέρχονταν από ταινίες της Disney. Συνήθως μάλιστα, οι κακοί των ταινιών είχαν τα καλύτερα soundtracks. Συνεπώς, το να συμβάλλω στη δημιουργία ενός τραγουδιού για την Cruella, εκπληρώνει ένα παιδικό μου όνειρο. Είμαι ευγνώμων προς τον Nicholas Brittel (που ανέλαβε την επιμέλεια του soundtrack) και τη Disney που μου παρείχαν τόση καλλιτεχνική ελευθερία, καθώς και που με εμπιστεύθηκαν για να αποδώσω την όμορφη τρέλα της Cruella».

Τον περασμένο Απρίλιο, είχε γίνει γνωστό πως η Florence Welch μαζί με τον Thomas Barlett θα αναλάμβαναν την σύνθεση μουσικής για μια μεταφορά του κλασικού έργου "The Great Gatsby" ως musical στο Broadway.

Υπενθυμίζεται πως το 2019 οι Florence And The Machine είχαν πραγματοποιήσει συναυλίες στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου και στο Ηρώδειο.

Δείτε επίσης:

Florence + The Machine: Μια μίνι ξενάγηση στον κόσμο ενός μαγικού ξωτικού από το Λονδίνο

  • SHARE
  • TWEET