Δείτε το φιλμ-αφιέρωμα στην ευρωπαϊκή περιοδεία των Epica

Οι Ολλανδοί ολοκλήρωσαν την περιοδεία με την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα συναυλία τους στο ιστορικό Zenith του Παρισιού

20/02/2017 @ 14:11

Το 2017 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους symphonic metallers Epica, που έκαναν την πλέον επιτυχημένη περιοδεία της έως τώρα καριέρας τους στην Ευρώπη, μαζί με τους Powerwolf και τους Beyond The Black.

Οι Ολλανδοί έπαιζαν με χιλιάδες θαυμαστές τους να τους χειροκροτούν κάθε βράδυ και ολοκλήρωσαν την περιοδεία με την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα συναυλία τους: ένα sold-out στο ιστορικό Zenith του Παρισιού, μπροστά σε πέντε περίπου χιλιάδες φίλους της μπάντας.

Ο κιμπορντίστας των Epica, Coen Janssen, σχολίασε: «Περάσαμε υπέροχα στην Ευρωπαϊκή μας περιοδεία. Μαζί με τους καινούριους μας φίλους από τους Powerwolf και τους Beyond The Black, παίξαμε στα μεγαλύτερα venue, μπροστά από τον πιο τρελό κόσμο που έχουμε συναντήσει ποτέ‼ Δώσατε όλη σας την ενέργεια και αυτό μεταδόθηκε σε μας, αυτό είναι σίγουρο. Ευτυχώς, έχουμε τραβήξει μερικά πολύ ωραία πλάνα από κάποιες από αυτές τις βραδιές και φτιάξαμε μια ταινία για σας και για μας, για να ξαναζήσουμε αυτή την ΕΠΙΚΗ περιοδεία».

Οι Epica εμπιστεύθηκαν την παραγωγή του πεντάλεπτου φιλμ στην ομάδα Panda Productions. Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα εδώ.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, "The Holographic Principle", κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε από την Nuclear Blast.

Γι’ αυτό γράφει ο Νίκος Καταπίδης: «Ειλικρινά πιστεύω πως αν είχαν αφαιρεθεί μερικά ακόμη κομμάτια ο δίσκος θα ήταν πολύ πιο συμπαγής κι εντυπωσιακός. Όπως και να 'χει, οι Epica αποδεικνύουν ξανά ότι αποτελούν μια πραγματικά μεγάλη μπάντα».

  • SHARE
  • TWEET