Νεκρός ο πρώτος τραγουδιστής των Faith No More

O Chuck Mosley συμμετείχε στα "We Care Α Lot" και "Introduce Yourself"

11/11/2017 @ 00:57

O Chuck Mosley, τραγουδιστής στα δύο πρώτα άλμπουμ των Faith No More, "We Care Α Lot" και "Introduce Yourself", έχασε τη ζωή του στα 57 του χρόνια, όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε η οικογένειά του:

«Μετά από μια μακρά περίοδο νηφαλιότητας, ο Charles Henry Mosley III έχασε την ζωή του στις 9 Νοεμβρίου του 2017, λόγω της νόσου του εθισμού. Μοιραζόμαστε τον τρόπο με τον οποίο απεβίωσε, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση ή αφύπνιση ή διαφώτιση σε οποιονδήποτε άλλον πασχίζει για να επιτύχει την νηφαλιότητα. Ο Mosley αφήνει την επί μακρά σειρά ετών σύντροφό του Pip Logan, δύο κόρες, την Erica και τη Sophie και τον εγγονό του Wolfgang Logan Mosley. Η οικογένεια δέχεται δωρεές για τα έξοδα της κηδείας. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν όταν οριστικοποιηθούν.»

Εκτός από την σπουδαία κληρονομιά με τους πρωτοπόρους του εναλλακτικού rock, o Mosley είχε στο ενεργητικό του δύο δίσκους με τους Cement στις αρχές την δεκαετίας του '90, ενώ το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Will Rap Over Hard Rock for Food" και συμμετοχές των Jonathan Davis (Korn), John 5 (Rob Zombie) και Roddy Bottum (Faith No More).

  • SHARE
  • TWEET