H St. Vincent σκοπεύει να γράψει δίσκο εμπνευσμένο από τους Tool

Η καλλιτέχνιδα αποκάλυψε πριν λίγες μέρες την άφιξη νέου άλμπουμ

10/03/2021 @ 11:20

Η St. Vincent αποκάλυψε πως το "Daddy's Home", όπως θα ονομάζεται το άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει, επρόκειτο να έχει ένα βαρύ ήχο, εμπνευσμένο από τους Tool.

H μουσικός, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Annie Clark, κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το single "Pay Your Way in Pain", προαναγγέλοντας την άφιξη νέου δίσκου.

Σχολιάζοντας το ύφος της επερχόμενης κυκλοφορίας σε ραδιοφωνική εκπομπή, η Clark δήλωσε:

«Το τρελό πράγμα σχετικά με τη μουσική είναι πως μπορείς να προγραμματίζεις διαρκώς, να θεωρείς πως ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, και εν τέλει να προκύψει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αυτή συνέβη με το νέο άλμπουμ. Είχα αποφασίσει να ηχογραφήσω έναν αρκετά heavy δίσκο. Να είναι βαρύς καθ' όλη τη διάρκειά του, όπως συμβαίνει με τους Tool. Αν σας αρέσουν οι Tool θα σας άρεσε και αυτό».

Η μουσικός στη συνέχεια παραδέχθηκε πως το τελικό αποτέλεσμα, την ώθησε στο να κάνει μια στροφή προς τα '70s ηχητικά, αντλώντας επιρροές από τους Stevie Wonder, Sly, και Family Stone.

Επέμεινε πάντως πως στο μέλλον σκοπεύει να ηχογραφήσει ένα δίσκο κοντά στο ύφος των Tool:

«Θα φτάσουμε και εκεί, μην ανησυχείτε».

Υπενθυμίζεται πως το "Masseduction" της St. Vincent αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του site ως ένα από τα 100 alternative άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

  • SHARE
  • TWEET