Το original line-up των Exciter επιστρέφει στο στούντιο

Οι John Ricci, Dan Beehler, Allan Johnson συνεργάζονται μετά από τρεις δεκαετίες

29/03/2018 @ 13:19

Το επανενωμένο original lineup των Exciter –ο κιθαρίστας John Ricci, ο ντράμερ/τραγουδιστής Dan Beehler και ο μπασίστας Allan Johnson-, ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο και να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για το πρώτο του άλμπουμ μετά από τρεις δεκαετίες.

Ο Beehler δηλώνει σχετικά:

«Μας παίρνει αρκετό χρόνο καθώς, όπως και αρκετές ακόμα μπάντες, δεν δουλεύουμε καθημερινά. Υπάρχουν και οι πρόβες για τις live εμφανίσεις. Θα πάρει καιρό αλλά θα φτάσουμε στον στόχο μας. Νομίζω πως κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει».

Μιλώντας για την μουσική κατεύθυνση της νέας δουλειάς, αναφέρει:

«Δεν είναι εύκολο να πω. Πρόκειται για ένα συνδυασμό των τριών πρώτων άλμπουμ. Υπάρχει αρκετή πίεση καθώς πρέπει να είμαστε σίγουροι πως οι νέα δουλειά είναι εφάμιλλη των προηγούμενων, αλλά στο τέλος νομίζω πως όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι».

Να θυμίσουμε πως το original lineup της μπάντας ηχογράφησε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 τα "Heavy Metal Maniac" (1983), "Violence & Force" (1984) και "Long Live the Loud" (1985), πριν ο Ricci εγκαταλείψει τη μπάντα και αντικατασταθεί από τον Brian McPhee.

  • SHARE
  • TWEET