Επίσημο ντεμπούτο για το πειραματικό project με μέλη από Enslaved και Ulver

Ακούστε το καινούριο single των Drott

16/07/2021 @ 13:25

Οι Arve Isdal (Enslaved, Audrey Horne), Ivar Thormodsæter (Ulver) και Matias Monsen,που αποτελούν το νεοσύστατο σχήμα ονόματι Drott, αποκάλυψαν την άφιξη του ντεμπούτου τους.

Το συγκρότημα, ιδρύθηκε το 2020 και κυκλοφόρησε το πρώτο του, ομότιτλο EP τον περασμένο Μάρτιο, ανακοινώνοντας αυτή τη φορά την άφιξη του ολοκληρωμένου του ντεμπούτου.

Το "Orcus", όπως θα ονομάζεται το πρώτο full length LP του πειραματικού/dark folk project, θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου μέσω της By Norse Music, ενώ η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο single μέσα από αυτό.

Μπορείτε να δείτε το video clip του "The Marauders" εδώ, με τους Drott να σχολιάζουν σχετικά:

«Οι "Marauders" κρύβονται μέσα στην ομίχλη. Μπορείς να τους ακούσεις να κρεμούν τα σκοινιά τους και να ακονίζουν τα απατηλά τους εργαλεία, πρωτού οι προθέσεις τους παρουσιαστούν μέσω αργών, σκοτεινών riffs και βαριών beats. Είναι χαμένες ψυχές του κάτω κόσμου, απεχθείς δολοφόνοι και κακοποιοί που αναζητούν διαρκώς το επόμενο θύμα τους».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Orcus", ενώ υπενθυμίζεται πως το 2020 οι Enslaved και οι Ulver κυκλοφόρησαν αντίστοιχα τα εκπληκτικά "Utgard" και "Flowers Of Evil".

1. The Lure
2. Caerdroia
3. Katabasis
4. The Strait
5. Psychopomp
6. By the Lunar Lake
7. The Marauders
8. Grey Gull
9. Arch of Gloom
10. Orcus

Δείτε επίσης:

«10»: Τα απαραίτητα Nordic folk άλμπουμ

  • SHARE
  • TWEET